SR, Plånboken – ”Integritet och mobilbetalning”

p1_planboken

Anna Troberg medverkar i radioprogrammet ”Plånboken” i P1 och pratar om integritet och mobilbetalningar. Det pratas bland annat om det krympande privatlivet när stat och företag gjort vår personliga information till hårdvaluta.

SR, P1, Plånboken, 6 februari, 2013.

Kommentarer

Ano Nym skrev

Bra sagt, men du kunde ha tagit i lite hårdare mot honom när han gång på gång, trots förklaringar, försökte framställa dig som teknikfientlig.

Dessutom är det inte alls omöjligt att sopa igen sina elektroniska fotspår. Det är nog omöjligt med betaltjänster etc, men lycka till att hitta vem jag är i verkligheten. Internetsurfning och kommentering är FÖRHÅLLANDEVIS lätt att anonymisera, men det tar mer än tio minuter och är därmed utom räckhåll för mer än nio av tio svenskar…

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>