Newsmill – Christian Engström: Euro-krisen ödelägger demokratin

CEnewsmill

Christian Engström skriver på Newsmill om hur viktigt det är med transparens när det gäller arbete och beslutsfattande i Euparlamentet:

”I tider av allvarlig kris är det speciellt viktigt att medborgarna känner att de är delaktiga i de beslut som fattas och att de har insyn i processen. Vilket är raka motsatsen till hur euro-krisen hanteras av EU:s ledare i dag.

Jag ser mig runt bland Bryssels politiker och byråkrater och undrar om det är de eller jag som har blivit tokig. Hanteringen av den pågående euro-krisen är helt enkelt inte seriös. Saker som med nödvändighet måste hanteras skjuts på en obestämd framtid eller ignoreras. Märkliga beslut stressas fram i panik. Enkla ekonomiska samband ignoreras, förnekas och förträngs.”

Newsmill 2013-04-17

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>