Aftonbladet – Anna Troberg: ”Kritiken mot Undertexter.se är rabiat”

ab_undertexter

Piratpartiets partiledare, Anna Troberg, skriver i Aftonbladet om polisens razzia mot sajten Undertexter.se. Hon skriver bland annat:

”Undertexter.se är en fantastisk sajt där människor kan ladda upp egna textfiler till filmer och teveprogram och dessutom ladda hem andras textfiler. Det är en kollaborativ kulturgärning av monumentala mått som möjliggjorts av den positiva teknikutvecklingen. På grund av en utdaterad upphovsrättslagstiftning och en rabiat upphovsrättsindustri ligger dock Undertexter.se nu nere efter en polisrazzia.”

Aftonbladet, 11 juli 2013.

Kommentarer

anonym skrev

vet ni också att explorer.exe är en trojan och fungerar genom att när du är ute på nätet så försöker den bryta sig in i din brandvägg så använd tor browser istället

anonym skrev

tor fungerar som slags router/botnät mellan censurerade svenska internetanvändare och skulle HELA sverige ladda hem och använda tor browser på sin router så hjälper ni alla de vänner som är medvetet censurerade utomlands och samtidigt så växer de anonyma noderna (fråga den som vet vad jag pratar om)

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>