Expressen – Anna Troberg: ”Jag lånar inte ut mitt namn till de som inte delar mina grundläggande värderingar.”

at_news2

Expressen skriver om en nystartad tidning som menade att Piratpartiets partiledare Anna Troberg skulle vara en av de som bidrog till sajten:

Andra påtänkta medarbetare enligt Frick är bland andra Anna Troberg från Piratpartiet som är tänkt ska skriva på opinionssidorna. Uppgifter som Piratpartiets ordförande Anna Troberg tillbakavisar bestämt:
– Jag visste inte ens om att sajten fanns, och det är ingen som har kontaktat mig därifrån.
– De har inte frågat mig, och även om de hade frågat så hade jag sagt nej. Jag lånar inte ut mitt namn till sajter eller tidningar som inte delar mina grundläggande värderingar; om att alla människor är lika mycket värda oavsett var man kommer från, vem man ligger med eller hur gammal man är. Det kan jag inte kompromissa med, säger hon.

Expressen 2014-01-31

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>