SVT Nyheter – ”Fem år senare”

PP07

SVT Nyheter gör ett inslag där Anna Troberg tillsammans med andra pirater intervjuas om det kommande EU-valet. Det är en positiv anda från piratpartisterna och Troberg menar att vi nu är i en annan situation än vi var i förra valet då vi inte bjöds in till debatterna i radio och TV:

Med 100 dagar kvar till EU-valet hoppas Piratpartiet upprepa framgången från EU-valet 2009.
[…]
I en färsk opinionsmätning sade 1,3 procent av väljarna att de ska rösta på Piratpartiet i EU-valet den 25 maj. Det är långt från de 7,1 procent partiet fick i valet juni 2009, men ändå mer än vad partiet fick i en opinionsmätning i februari 2009. Då var siffran 0,3 procent.

SVT Nyheter 2014-02-14

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>