SVT – ”Partiledare inlåst på toa – av katt”

pp01

SVT Nyheter rapporterar om den rafflande historian när Piratpartiets partiledare Anna Troberg under kvällen blev inlåst på sin toalett av sin egen katt:

”Anna Troberg, partiledare för Piratpartiet, lyckades på tisdagen bli instängd på sin egen toalett av sin katt. Med pepp från sociala medier lyckades hon bli fri – med hjälp av en nagelknipsare.

”En nackdel med att renovera badrumsdörren är att det inte finns ett handtag på insidan. Om en katt trycker till dörren från utsidan blir man instängd. Som jag är nu. Min flickvän lämnade just Sollentuna, så jag blir utsläppt om en timme eller så…”

Så skrev Piratpartiets ledare på sin Facebooksida tidigare i kväll. Och kommentarerna lät inte vänta på sig – förslag på hur hon skulle ta sig ut strömmade in. Många förslog att hon skulle göra som tv-figuren MacGyver – tillverka ett finurligt verktyg av tandborste, pincett, nagelknipsare och annat och dyrka sig ut.”

SVT Nyheter 2014-04-08

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>