Europaportalen: ”Andersdotter: Kejsaren har inga byxor”

PP04

Europaportalen har intervjuat Amelia Andersdotter, andra namn på partiets EU-vallista, kring sitt arbete i EU:

”Som de flesta personer som inte låter sig bekommas av vad folk tycker om dem har Amelia Andersdotter lätt att se bristerna i andras logiska resonemang.

– Jag känner ofta att jag kommer in i en diskussion och berättar att kejsaren inte har några byxor, ungefär. Det finns en tendens i alla parlamentariska miljöer, och framför allt i EU-parlamentet, att man diskuterar detaljerade grejer som man inte har så bra koll på, säger hon som svar på frågan om vad hon har uträttat under sina år i EU-parlamentet.

Amelia Andersdotter djupdyker i detaljer och slänger sig med ord som funktionell separation, vertikal integration och local loop unbundling. De frågor hon inte följer har hon ingen direkt åsikt om. Och så ser i mångt och mycket EU-parlamentets politiska arbete ut: ledamöterna tenderar att bli experter inom ett eller ett par fält.”

Europaportalen 2014-04-09

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>