PC FÖR ALLA – Anna Troberg: ”Du kan bli en superhjälte i EU-valet”

Pp15

Anna Troberg skriver i en kränika i tidningen PC FÖR ALLA om Datalagringsdirektivet;

”Sedan nyheten om EU-domstolens utslag kom har representanter från riksdagspartierna slagit knut på sig själv för att försöka framstå som om man minsann alltid varit integritetsvurmare. Det faktum att man genom direkt stöd eller brist på motstånd varit direkt delaktig till både implementeringen av datalagringsdirektivet och en rad andra integritetskränkande lagar ser man nogsamt till att inte nämna.
 
Att politiker är så betuttade i sin makt att de inte tvekar inför lite historierevision för att få behålla den är inget nytt. Det är däremot något av ett trendbrott att media låter dem komma undan med det utan så mycket som en skavig motfråga. Om de mot förmodan skulle få en motfråga, så skyller de bara på EU och börjar prata riksdagspolitik och kommer undan med det. Det borde de inte göra. Det är EU-val den 25 maj. Tyvärr verkar media helt ha glömt bort det.”

PC För Alla 2014-04-14

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>