Helagotland: ”Hälsosam kalldusch för Miljöpartiet”

anna_eu2014

Ledaren i tidningen Hela Gotland skriver om Miljöpartiets förslag att förbjuda anonyma bloggare och den debatt som Anna Troberg hade mot Romson om detta:

”Skulle MP, som länge värnat privatliv och integritet nu offra sitt stöd bland inte minst unga genom att ge yttrandefriheten och integriteten en sådan känga?

Ett sådant beslut skulle innebära stora konsekvenser. Partiet har helt rätt i att det förmodligen skulle bli färre som förtalar och sprider otrevligheter på internet, men det skulle samtidigt innebära att många som behöver få sin röst hörd mister den möjligheten.

Piratpartiets partiledare, Anna Troberg, frågade Romson i en debatt i Sveriges Radio under tisdagsförmiddagen hur det skulle bli med exempelvis papperslösa flyktingar eller andra som är i behov av att kommunicera anonymt till omvärlden.”

Hela Gotland 2014-04-16

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>