Newsmill – Anna Troberg: ”Socialdemokraternas svek i FRA-frågan”

nm_fras

Anna Troberg skriver på Newsmill om socialdemokraternas stora svek i FRA-frågan:

”När FRA-debatten rasade som hetast för snart tre år sedan fanns det ingen hejd för vad de olika partierna hävde ur sig för att framhäva sig själva eller för att få tyst på upprörda medborgare. Redan då ifrågasatte Piratpartiet deras trovärdighet. När saker verkar för bra för att vara sanna, så är de oftast det. Så även den här gången. Uppgörelsen mellan regeringspartierna och Socialdemokraterna i justitieutskottet är ett tydligt bevis för det. I praktiken har de största partierna hela tiden varit överens om FRA:s massövervakning, även om de försökt, och tidvis lyckats, inbilla medborgarna något annat.”

Newsmill, 31 mars, 2012.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>