TT – Christian Engström: ”Snusfrågan avgörs med mutor”

snus

TT skriver om EU:s väntade förbud mot försäljning av snus. Piratpartiets EU-parlamentariker, Christian Engström, är upprörd:

”Det är tydligt att sakbaserat beslutsfattande — det pysslar de inte med, helt enkelt. De ville att snusfrågan skulle avgöras med mutor och när det inte blir någon muta så säger de nej. Det är det enda sättet som jag kan tolka det på.”

DI/TT, 18 december, 2012.

Kommentarer

Anonym skrev

hrlt sjukt ju.Hoppas mitt Götebors Rapé portion får vara kvar. :(
Sjukt att dom även General skall ryka om skiten går igenom är ju en klassiker när man nämner snus vet alla va General är.

Anonym skrev

Vi måste ut på gator och torg för å visa att svenskt snus vill vi alla behålla.Varför ta bort t.ex Göteborgs Rapé helt sjukt ju.Men man får ha vanligt snus med ca 30% mer snus i helt sjukt ju.Bevara vår trokänare General den får inte försvinna ju.Nu måste vi Demonstrera likt acta inte bara sitta å glo bara för det endast rör Sverige ju.När skall det starta så man kan ut och demonstrarar där jag bor? kom igen Anna Troberg.Ut och visa att du vill demonstrerar nu för att bevara även smaksatt snus och fler som hakar på likt Acta.Nått måste hända snart ju.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>