Hela Helsingland: ”Piraterna fick rätt, och därför försvinner de från parlamentet ”

PP03

Ledaren på Hela Helsingland skriver om att Piratpartiet har haft rätt kring datalagringsdirektivet hela tiden, men att det det kan vara en tröskel om folk känner att partiet inte längre behövs:

”Vi träffade också ett antal parlamentariker, bland annat Piratpartiets Christian Engström. ”Busbra” kommenterade han det då färska beslutet som ger Piratpartiet rätt i att lagringen av data är ett oacceptabelt ingrepp i medborgarnas rätt till privatliv. Han såg väldigt glad ut, med all rätt. Han menade också att då diskussionen om datalagring kommer till Europaparlamentet efter valet så krävs det att (Pp) blir omvalda så att de kan finnas på plats och slutligen se till att man dödar datalagringsdirektiivet.

Frågan är om det är ett tillräckligt starkt argument för att få upp stödet för (Pp) igen. Rent krasst vore det kanske bättre för själva partiet om EU-domstolen inte underkänt direktivet. När man nu har vunnit, varför ska människor stötta (Pp)?”

Hela Helsingland 2014-04-10

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>